Sposób przygotowania:
Śledzie namoczyć w zimnej wodzie (minimum 3 godziny).
Opłukać, osuszyć i pokroić na mniejsze kawałki.
Cebulę posiekać, wymieszać z octem, cytryną,
doprawić solą i pieprzem. Wymieszać z kawałkami
śledzia w słoiczku lub na małym półmisku, dodać
przyprawy i zalać olejem. Przykryć i odstawić najlepiej
nawet na 2-3 dni.
Kontakt:
- 603 139 239
Piotr Kaźmierczak
OPINIA PACJENTA: Dieta w problemach żołądkowych, którą otrzyjmałam od Pana Piotra jest rewelacyjna. Poprawa nastapiła w ciągu kilku dni, aż nie wierzyłam, że mogę znów się tak dobrze czuć. Jestem bardzo szczęśliwa i wdzięczna za okazaną pomoc i skuteczną dietę pod moje dolegliwości. Polecam ...
Twój komentarz