Sposób przygotowania:
Płatki owsiane wymieszać z miodem, pestkami słonecznika, orzechami nerkowca i
cynamonem. Piec na blaszcze wyłożonej papierem przez 15 minut w piekarniku nagrzanym
do 150 stopni. Po tym czasie zostawić do ostudzenia. ¾ truskawek zblendować na gładki
mus. Następnie przełożyć granolę do miseczki, na nią nałożyć jogurt, mus truskawkowy.
Pozostałe truskawki pokroić w plasterki i ułożyć na granoli razem z malinami i plasterkiem
pomarańczy. Ozdobić listkiem mięty.
Kontakt:
- 603 139 239
Piotr Kaźmierczak
OPINIA PACJENTA: Cudowny dietetyk. Potrafi wysłuchać, doradzić. Dokładnie wszystko jest omawiane. Dieta jest ok. Smaczna, różnorodna, zero monotonii. Polecam bardzo
08.08.2019
Twój komentarz