Sposób przygotowania:
Oliwę wymieszać z przyprawami. Filet z indyka umyć, osuszyć i natrzeć przygotowaną marynatą. Następnie odstawić na godzinę
do lodówki. Mięso przełożyć do brytfanny. Masło pokroić w paski i obłożyć nim mięso, opcjonalnie można też polać mięso
winem. Pieczeń piec w nagrzanym do 180 stopni piekarniku przez godzinę. Co jakiś czas podlewać indyka powstałym sosem.
Kontakt:
- 603 139 239
Piotr Kaźmierczak
OPINIA PACJENTA: Nie spodziewałam się, że można tak polubić swój nowy jadłospis. Jest prosty, smaczny i jada go także moja rodzina. Chudnę niecały kilogram tygodniowo i czuję się wyśmienicie. Ułożyliśmy z p.Piotrem plan działania i konsekwentnie go realizuję. Bardzo mi się to podoba!
04.08.2014
Twój komentarz