Przepis:
Kapustę umyć i poszatkować. W garnku rozgrzać oliwę i dodać kapustę oraz obraną i wymieszać. Wlać bulion, dodać soczewicę, doprawić solą, pieprzem, dodać przyprawy i przecier pomidorowy. Wymieszać, przykryć i zagotować. Gotować pod przykryciem przez około 15-20 minut, w międzyczasie 1-2 razy zamieszać. Dodać posiekany koperek, wymieszać i zagotować.
Kontakt:
- 603 139 239
Piotr Kaźmierczak
OPINIA PACJENTA: Bardzo przyjemnie jest współpracować z Panem Piotrem i dziękuję za głębokie zaangażowanie w moją sprawę oraz za nie zwykle prosty sposób wytłumaczenie moich błędów w żywieniu, które wcześniej popełniałam. Jestem bardzo zadowolona z osiągniętego przeze mnie długo oczekiwanego celu.Gorąco polecam!
08.10.2012
Twój komentarz