Przygotowanie;
Batata obrać i pokroić w kosteczkę. Wrzucić do themomixera i miksować 10 sekund/obroty 5. Dodać czosnek, obrany imbir, bulion i gotować 20 minut/obroty 2/temp. 100 stopni. Dodać jabłko pokrojone w kawałki i całosć zmiskować 10 sekund/obroty 4 na gładki krem. Opcjonalnie doprawić wedle uznania. Podawać najlepiej z mlekiem kokosowym i kolendrą lub jogurtem i pietruszką.
Kontakt:
- 603 139 239
Piotr Kaźmierczak
OPINIA PACJENTA: Przyjemnie współpracować z Dietetykiem, który dobrze słucha i tworzy posiłki zgodne z moimi potrzebami. A jeszcze trafić w gusta żywienia moich najbliższych, to super sprawa! Aktywność fizyczna dobrana dokładnie do moich zainteresowań oraz wolnego czasu. Rozmowy z Panem Piotrem zmieniły moje patrzenie ...
09.07.2012
Twój komentarz