Sposób przygotowania:
Szparagi umyć, odłamać twarde końce (same złamią się w odpowiednim miejscu). Łodyżki pokroić ukośnie na ok. 1/2 cm kawałki, główki pozostawić w całości. Wrzucić na lekko osolony wrzątek i gotować ok. 2 minuty, odcedzić. W misce roztrzepać widelcem jajka z dodatkiem soli i pieprzu. Dodać szparagi i łososia pokrojonego na kilka kawałków. wszystko
wymieszać łyżką. Na patelni rozgrzać oliwę. Wlać masę jajeczną z dodatkami. Dodać połówki pomidorków koktajlowych. Ustawić mały ogień, przykryć patelnię pokrywką i podgrzewać aż masa się zetnie przez ok. 5 minut. Gotowy omlet posypać świeżo zmielonym pieprzem i udekorować koperkiem
Kontakt:
- 603 139 239
Piotr Kaźmierczak
OPINIA PACJENTA: Spodobał mi się taki układ. Zostały uwzględnione w moim jadłospisie wszystkie rzeczy, które lubię i jakich nie lubię. Tak jak było powiedziane na początku. Posiłki są bardzo smaczne i proste w przygotowaniu. Na dodatek już w pierwszych tygodniach czuję, że chudnę. To ...
Twój komentarz