Piekarnik rozgrzewamy do 220 stopni. Dynię dokładnie myjemy, przecinamy na pół i łyżką wyciągamy ze środka pestki. Następnie dynię kroimy w kostkę, nie musi być drobna, ani równa, ważne żeby wygodnie się jadło :) Dynię układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, skrapiamy oliwą z oliwek i posypujemy tymiankiem. Wkładamy do piekarnika na około 30-40 minut, miękkość możemy sprawdzać widelcem. Upieczoną dynię wyjmujemy z piekarnika i wkładamy do miski. Posypujemy całość orzechami włoskimi i pokruszonym serem. Wszystko doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Smacznego!
Kontakt:
- 603 139 239

Piotr Kaźmierczak
OPINIA PACJENTA: Dieta w problemach żołądkowych, którą otrzyjmałam od Pana Piotra jest rewelacyjna. Poprawa nastapiła w ciągu kilku dni, aż nie wierzyłam, że mogę znów się tak dobrze czuć. Jestem bardzo szczęśliwa i wdzięczna za okazaną pomoc i skuteczną dietę pod moje dolegliwości. Polecam ...
Twój komentarz