Piekarnik rozgrzewamy do 220 stopni. Dynię dokładnie myjemy, przecinamy na pół i łyżką wyciągamy ze środka pestki. Następnie dynię kroimy w kostkę, nie musi być drobna, ani równa, ważne żeby wygodnie się jadło :) Dynię układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, skrapiamy oliwą z oliwek i posypujemy tymiankiem. Wkładamy do piekarnika na około 30-40 minut, miękkość możemy sprawdzać widelcem. Upieczoną dynię wyjmujemy z piekarnika i wkładamy do miski. Posypujemy całość orzechami włoskimi i pokruszonym serem. Wszystko doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Smacznego!
Kontakt:
- 603 139 239

Piotr Kaźmierczak
OPINIA PACJENTA: Już byłam u dietetyka, schudłam i moja waga znów wróciła. A u p.Piotra jest zupełnie inaczej, mam smaczną dietę, różne posiłki i nie chodzę głodna. A kilogramy spadają! Chodzę na imprezy i jem co chcę, a moja waga się trzyma. Gorąco ...







Twój komentarz