Usunąć nasiona z dyni, pokroić w kostkę. Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę.
W większym garnku na maśle zeszklić pokrojoną w kosteczkę cebulę oraz obrany i pokrojony na plasterki czosnek. Dodać dynię i ziemniaki, doprawić solą, wsypać kurkumę i dodać imbir. Smażyć co chwilę mieszając przez ok. 5 minut.
Wlać gorący bulion, przykryć i zagotować. Zmniejszyć ogień do średniego i gotować przez ok. 10 minut.
Następnie dodać pomidory z puszki. Zmiksować w blenderze z dodatkiem mleka.
Można posypać uprażpnymi pestkami dyni i papryczką chili
Kontakt:
- 603 139 239

Piotr Kaźmierczak
OPINIA PACJENTA: Pierwszy miesiąc nie przyniósł żadnych efektów, straciłam nadzieję. Pan Piotr nie odpuścił, szukał przyczyny. Po wykonaniu kolejnych badań, wizycie u lekarza w końcu udało się. Moja waga zaczęła spadać, może nie tak szybko, ale idzie w dół i to się liczy. Ja ...
Twój komentarz