Usunąć nasiona z dyni, pokroić w kostkę. Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę.
W większym garnku na maśle zeszklić pokrojoną w kosteczkę cebulę oraz obrany i pokrojony na plasterki czosnek. Dodać dynię i ziemniaki, doprawić solą, wsypać kurkumę i dodać imbir. Smażyć co chwilę mieszając przez ok. 5 minut.
Wlać gorący bulion, przykryć i zagotować. Zmniejszyć ogień do średniego i gotować przez ok. 10 minut.
Następnie dodać pomidory z puszki. Zmiksować w blenderze z dodatkiem mleka.
Można posypać uprażpnymi pestkami dyni i papryczką chili
Kontakt:
- 603 139 239

Piotr Kaźmierczak
OPINIA PACJENTA: Pan Piotr zrobił na mnie ogromne wrażenie swoją wiedzą i podejściem do pacjenta. Bardzo dobrze czułam się podczas naszej sesji, co pozwoliło mi otworzyć się na nowe metody żywieniowe. Dzięki wsparciu Pana Piotra zaczęłam jeść zdrowiej i czuję się świetnie. Serdecznie polecam ...
Twój komentarz