Przygotowanie:
Ciepłą wodę wlewamy do miski, wsypujemy płatki, sól i cukier. Wkruszamy drożdże i odstawiamy na 20 minut.
Dodajemy mąkę, garść siemienia lnianego, garść słonecznika. Mieszamy i przekładamy do 2 keksówek wyłożonych papierem do pieczenia. Górę polewamy lekko mlekiem i posypujemy słonecznikiem. Pieczemy ok. 60 minut w 180 stopniach.
Kontakt:
- 603 139 239

Piotr Kaźmierczak
OPINIA PACJENTA: Mieszkam za granicą i współpracuje z Piotrem już długi czas online. Mamy super kontakt i mogę o wszytko zapytać co mnie interesuje, z czym ma problem. Piotr wszytko wytłumaczy, doradzi. Zgubiłam już swoje zbędne kilogramy i waga cały czas się utrzymuję na ...
1 komentarz
Chleb pyszny, polecam ;)