Przygotowanie:
Ciepłą wodę wlewamy do miski, wsypujemy płatki, sól i cukier. Wkruszamy drożdże i odstawiamy na 20 minut.
Dodajemy mąkę, garść siemienia lnianego, garść słonecznika. Mieszamy i przekładamy do 2 keksówek wyłożonych papierem do pieczenia. Górę polewamy lekko mlekiem i posypujemy słonecznikiem. Pieczemy ok. 60 minut w 180 stopniach.
Kontakt:
- 603 139 239

Piotr Kaźmierczak
OPINIA PACJENTA: Jestem niezmiernie wdzięczny Panu dietetykowi za jego profesjonalizm i zaangażowanie. Pan dietetyk zawsze jest gotowy odpowiedzieć na pytania i rozwiać wątpliwości, co sprawia, że proces zmiany nawyków jest łatwiejszy i bardziej efektywny. Polecam jego usługi każdemu, kto chce pracować nad swoim zdrowiem ...
1 komentarz
Chleb pyszny, polecam ;)