Sposób przygotowania:
Śledzie namoczyć w zimnej wodzie (minimum 3 godziny).
Opłukać, osuszyć i pokroić na mniejsze kawałki.
Cebulę posiekać, wymieszać z octem, cytryną,
doprawić solą i pieprzem. Wymieszać z kawałkami
śledzia w słoiczku lub na małym półmisku, dodać
przyprawy i zalać olejem. Przykryć i odstawić najlepiej
nawet na 2-3 dni.
Kontakt:
- 603 139 239

Piotr Kaźmierczak
OPINIA PACJENTA: Zdecydowałem się na konsultację z Panem Kaźmierczakiem i nie żałuję. Otrzymałem mnóstwo cennych rad, które pomogły mi wdrożyć zdrowe jedzenie do mojej codziennej rutyny. Bardzo doceniam podejście i profesjonalizm Pana Piotra. Efekty mojej współpracy z nią są widoczne i trwałe. Polecam każdemu ...







Twój komentarz