Sposób przygotowania:
Śledzie namoczyć w zimnej wodzie (minimum 3 godziny).
Opłukać, osuszyć i pokroić na mniejsze kawałki.
Cebulę posiekać, wymieszać z octem, cytryną,
doprawić solą i pieprzem. Wymieszać z kawałkami
śledzia w słoiczku lub na małym półmisku, dodać
przyprawy i zalać olejem. Przykryć i odstawić najlepiej
nawet na 2-3 dni.
Kontakt:
- 603 139 239
Piotr Kaźmierczak
OPINIA PACJENTA: Przyjemnie współpracować z Dietetykiem, który dobrze słucha i tworzy posiłki zgodne z moimi potrzebami. A jeszcze trafić w gusta żywienia moich najbliższych, to super sprawa! Aktywność fizyczna dobrana dokładnie do moich zainteresowań oraz wolnego czasu. Rozmowy z Panem Piotrem zmieniły moje patrzenie ...
09.07.2012
Twój komentarz