Sposób przygotowania:
Daktyle zalać ciepłą wodą i odstawić na około 15 minut.
Wiórki wrzucić na rozgrzaną patelnię (część
zostawić do obtoczenia trufli) i cały czas mieszając
prażyć, aż się zrumienią (uwaga, łatwo je przypalić).
Uprażone wiórki umieścić w malakserze, dodać
daktyle i połowę wody, w której się namaczały oraz
pozostałe składniki. Następnie miksować aż do otrzymania
gładkiej masy. Z masy ulepić równe kulki, obtoczyć
je w pozostałych wiórkach i wstawić do lodówki
aż stwardnieją (około godziny).
Kontakt:
- 603 139 239

Piotr Kaźmierczak
OPINIA PACJENTA: Serdecznie polecam Pana Piotra. Obawiałam się rewolucji poprze eliminację niektórych produktów do tej pory przeze mnie zjadanych. Okazało się, że moje nowe posiłki są tak smaczne i wystarczające, że o starych nawykach już zapomniałam. Najważniejsze jest też to, iż pomimo, że jem ...
05.12.2016
Twój komentarz