Przepis:
Udko włożyć do miski, wlać sok z połówki pomarańczy i wymieszać. Odstawić do zamarynowania (min. 1 godzina, max. 1 dzień). W międzyczasie przemieszać 1-2 razy w razie potrzeby. Kiszoną kapustę opłukać, odcisnąć, wymieszać z liśćmi laurowymi, zielem angielskim oraz miodem. Włożyć do większego naczynia żaroodpornego. Dodać cząstki z drugiej połówki pomarańczy. Piekarnik nagrzać do 180 stopni C. Udko wyjąć z soku pomarańczowego, doprawić solą, pieprzem, a następnie mieszanką przypraw. Obsmażyć na dużej patelni na oleju i dodać do naczynia z kapustą. Wstawić do piekarnika i piec bez przykrycia przez ok. 50 minut.
Ziemniaki ugotować w lekko osolonym wrzątku.
Kontakt:
- 603 139 239

Piotr Kaźmierczak
OPINIA PACJENTA: U pana Piotra już od wejścia do gabinetu jest odczuwalne zaangażowanie w sprawy pacjenta. Właściwe podejście do tematu pomocy drugiemu człowiekowi, to podstawa dla mnie. Ciepła rozmowa, super smaczne posiłki i zauważalne efekty, to profesjonalizm w najlepszym wydaniu. Gorąco polecam,
24.07.2014







Twój komentarz