Sposób przygotowania: Wszystkie składniki oprócz czekolady i mleka łączymy, tak, aby stanowiły jednolitą masę. Można wyrobić ręką lub w malakserze na najmniejszych obrotach. Jeżeli masa będzie bardzo sypka można dodać 2-3 łyżki wody. Na podłużną foremkę (keksówkę) wyłożonej papierem do pieczenia wykładamy masę i dokładnie ugniatamy. Pieczemy 15 min w 170 stopniach. Po przestygnięciu kroimy na porcje- mi wyszło 8 szt i dekorujemy czekoladą roztopioną w łaźni wodnej z odrobiną mleka. Smacznego!
Kontakt:
- 603 139 239

Piotr Kaźmierczak
OPINIA PACJENTA: Jestem zadowolony. Świetny kontakt z p.Piotrem i jadłospis ułożony wprost pode mnie. Mam samopoczucie o wiele lepsze i spodnie zaczynają spadać. O to chodziło.
Twój komentarz