Sposób przygotowania: Wszystkie składniki oprócz czekolady i mleka łączymy, tak, aby stanowiły jednolitą masę. Można wyrobić ręką lub w malakserze na najmniejszych obrotach. Jeżeli masa będzie bardzo sypka można dodać 2-3 łyżki wody. Na podłużną foremkę (keksówkę) wyłożonej papierem do pieczenia wykładamy masę i dokładnie ugniatamy. Pieczemy 15 min w 170 stopniach. Po przestygnięciu kroimy na porcje- mi wyszło 8 szt i dekorujemy czekoladą roztopioną w łaźni wodnej z odrobiną mleka. Smacznego!
Kontakt:
- 603 139 239
Piotr Kaźmierczak
OPINIA PACJENTA: Cudowny dietetyk. Potrafi wysłuchać, doradzić. Dokładnie wszystko jest omawiane. Dieta jest ok. Smaczna, różnorodna, zero monotonii. Polecam bardzo
08.08.2019
Twój komentarz