Jajka wbić do miseczki, dodać sól, pieprz i wymieszać. Na patelni rozgrzać masło klarowane. Następnie dodać szpinak i chwilę podsmażyć. Wlać jajka i smażyć na średnim ogniu, około 2-3 minut. Przełożyć omleta na drugą stronę, dodać przekrojone na pół pomidorki koktajlowe, kawałki mozzarelli i posypać parmezanem. Złożyć omleta na pół. Smacznego
Kontakt:
- 603 139 239

Piotr Kaźmierczak
OPINIA PACJENTA: Od pierwszej wizyty czułam się bardzo komfortowo – wszystkie moje pytania były dokładnie wyjaśnione, a plany żywieniowe zostały dopasowane do mojego stylu życia. Współpraca z Panem Piotrem to czysta przyjemność, a efekty zaczęły być widoczne już po kilku tygodniach. Dieta jest smaczna, różnorodna ...
Twój komentarz