Jajka wbić do miseczki, dodać sól, pieprz i wymieszać. Na patelni rozgrzać masło klarowane. Następnie dodać szpinak i chwilę podsmażyć. Wlać jajka i smażyć na średnim ogniu, około 2-3 minut. Przełożyć omleta na drugą stronę, dodać przekrojone na pół pomidorki koktajlowe, kawałki mozzarelli i posypać parmezanem. Złożyć omleta na pół. Smacznego
Kontakt:
- 603 139 239

Piotr Kaźmierczak
OPINIA PACJENTA: Po raz pierwszy w życiu nie głoduję stosując dietę, a korzystałam już wcześniej z pomocy dietetyka. Jest to dla mnie zadziwiające zjawisko. :)Ponadto dowiedziałam się interesujących rzeczy z analizy mojego odżywiania i podoba mi się program odchudzania (jego forma) przygotowany przez Pana ...
24.02.2012







Twój komentarz