Cebulę pokroić w piórka, a kiełbasę w plastry. Podsmażyć na oliwie, aż wydobędzie się aromat. Najlepiej zrobić to na patelni, którą można wstawić do piekarnika. Ostudzić. Jajka roztrzepać widelcem z dodatkiem mleka, doprawić solą i pieprzem, dodać chrzan. Dobrze wymieszać. Przelać do patelni, na której wcześniej była podsmażana kiełbasa. Dodać pokrojone na połówki pomidorki oraz kawałki sera. Zapiekać w temperaturze 180 stopni przez 20 min.
Kontakt:
- 603 139 239

Piotr Kaźmierczak
OPINIA PACJENTA: Chciałam schudnąć, ale nie wiedziałam od czego zacząć. Pan Piotr pomógł mi w stworzeniu planu diety, który pasował do mojego trybu życia i gustów kulinarnych. Zmiana nawyków żywieniowych była trudna, ale ze wsparciem Pan Piotra stała się przyjemnością. Po 3 miesiącach czuję ...
Twój komentarz