Cebulę pokroić w piórka, a kiełbasę w plastry. Podsmażyć na oliwie, aż wydobędzie się aromat. Najlepiej zrobić to na patelni, którą można wstawić do piekarnika. Ostudzić. Jajka roztrzepać widelcem z dodatkiem mleka, doprawić solą i pieprzem, dodać chrzan. Dobrze wymieszać. Przelać do patelni, na której wcześniej była podsmażana kiełbasa. Dodać pokrojone na połówki pomidorki oraz kawałki sera. Zapiekać w temperaturze 180 stopni przez 20 min.
Kontakt:
- 603 139 239

Piotr Kaźmierczak
OPINIA PACJENTA: Po spotkaniu z Panem Piotrem wiem, że dietetyka to nie tylko liczba kalorii, ale cała filozofia podejścia do jedzenia. Zdecydowałam się na wizytę, bo od zawsze miałam problem z regularnością posiłków i brakiem energii. Pan Piotr nie tylko dostosował dietę do moich ...







Twój komentarz