Cebulę pokroić w piórka, a kiełbasę w plastry. Podsmażyć na oliwie, aż wydobędzie się aromat. Najlepiej zrobić to na patelni, którą można wstawić do piekarnika. Ostudzić. Jajka roztrzepać widelcem z dodatkiem mleka, doprawić solą i pieprzem, dodać chrzan. Dobrze wymieszać. Przelać do patelni, na której wcześniej była podsmażana kiełbasa. Dodać pokrojone na połówki pomidorki oraz kawałki sera. Zapiekać w temperaturze 180 stopni przez 20 min.
Kontakt:
- 603 139 239
Piotr Kaźmierczak
OPINIA PACJENTA: Po raz pierwszy w życiu nie głoduję stosując dietę, a korzystałam już wcześniej z pomocy dietetyka. Jest to dla mnie zadziwiające zjawisko. :)Ponadto dowiedziałam się interesujących rzeczy z analizy mojego odżywiania i podoba mi się program odchudzania (jego forma) przygotowany przez Pana ...
24.02.2012
Twój komentarz