Sposób przygotowania:
Oliwę wymieszać z przyprawami. Filet z indyka umyć, osuszyć i natrzeć przygotowaną marynatą. Następnie odstawić na godzinę
do lodówki. Mięso przełożyć do brytfanny. Masło pokroić w paski i obłożyć nim mięso, opcjonalnie można też polać mięso
winem. Pieczeń piec w nagrzanym do 180 stopni piekarniku przez godzinę. Co jakiś czas podlewać indyka powstałym sosem.
Kontakt:
- 603 139 239
Piotr Kaźmierczak
OPINIA PACJENTA: Ogromne doświadczenie i wiedza. To poczułam już na pierwszej wizycie. Zaproponowana dieta i aktywność fizyczna, czyli "Zdrowy Styl Życia", ta forma bardzo mi się spodobała. Moje osiągnięte efekty tylko potwierdziły moje usłyszane przypuszczenia, że bardo dobrze trafiłam. Świetny kontakt i atmosfera.
31.10.2012
Twój komentarz