Sposób przygotowania:
Jajka umyć i ugotować, następnie obrać. Do mięsa dodać surowe białko, doprawić przyprawami i wymieszać. Mięso podzielić na równe części. Każdą porcję położyć na ręce, na środek położyć ugotowane jajko i uformować okrągłe kotleciki. Następnie kotlety ułożyć na blaszce do pieczenia i piec w 190 st. C przez około 25-35 minut. Podawać z chrzanem
Kontakt:
- 603 139 239
Piotr Kaźmierczak
OPINIA PACJENTA: Dzięki Panu Piotrowi jestem w stanie zapobiec profilaktycznie kilku potencjalnym chorobom związanych ze złym odżywianiem.......zamiast czekać aż te choroby się rozwiną w późniejszym wieku.....no i gdyby się rozwinęły to musiał bym być uzależniony od lekarstw...a po co ? Profilaktyka od ...
17.03.2014
Twój komentarz