Sposób przygotowania:
Jajka umyć i ugotować, następnie obrać. Do mięsa dodać surowe białko, doprawić przyprawami i wymieszać. Mięso podzielić na równe części. Każdą porcję położyć na ręce, na środek położyć ugotowane jajko i uformować okrągłe kotleciki. Następnie kotlety ułożyć na blaszce do pieczenia i piec w 190 st. C przez około 25-35 minut. Podawać z chrzanem
Kontakt:
- 603 139 239

Piotr Kaźmierczak
OPINIA PACJENTA: Mam, a raczej miałam problem z moim Kacprem, niejadkiem. Do był bardzo dobry wybór, wizyta u Pana Piotra. Pierwsza rozmowa przebiegła bardzo fajnie. Kacper bardzo się zainteresował i oczekiwał kolejnej wizyty. Dostał przepisy na kolorowe posiłki i zaczął chętnie je zjadać. Jesteśmy ...
09.05.2013
Twój komentarz