sposób przygotowania:
1. masło roztopić, dodać płatki i miód, wymieszać i wyłożyć na spód wyścielonej wcześniej tortownicy, wyrównać i docisnąć
2. Przygotować masę. Żelatynę rozpuścić w 1/3 szklanki gorącej wody, a kiedy lekko przestygnie , połączyć z jogurtemnatyralnym. Ser zmiksować z cukrem. dodać ziarenka wanilli, jogurt z żelatyną i dokładnie wymieszać.
3. masę wyłożyć na przygotowany spód, schłodzić w lodówce, aż zastygnie. Przed podaniem udekorować roztopioną i ostudzoną czkoladą orza granatem lub truskawkami.
PRZYGOTOWANIE:; ok 25-30 min ( bez schłodzenia)
liczba porcji 12
1 porcja: 197 kcal, 12 g białka, 6,3 g tłuszczu, 23,5 g węglowodanów, 0,8 błonnika
Smacznego
Kontakt:
- 603 139 239
Piotr Kaźmierczak
OPINIA PACJENTA: Jestem zaskoczona tak miłym i życiowym podejściem do diety, jaką prezentuję p.Piotr. Posiłki proste i nie skomplikowane podczas przygotowania, tak jak sobie życzyłam. Trening dopasowany do moich godzin. Pozbywam się zbędnego tłuszczu i wzmacniam moją jędrność ciała. Po prostu świetnie.
Twój komentarz