Przepis:
Kapustę umyć i poszatkować. W garnku rozgrzać oliwę i dodać kapustę oraz obraną i wymieszać. Wlać bulion, dodać soczewicę, doprawić solą, pieprzem, dodać przyprawy i przecier pomidorowy. Wymieszać, przykryć i zagotować. Gotować pod przykryciem przez około 15-20 minut, w międzyczasie 1-2 razy zamieszać. Dodać posiekany koperek, wymieszać i zagotować.
Kontakt:
- 603 139 239

Piotr Kaźmierczak
OPINIA PACJENTA: Miałam problemy z trawieniem, które znacznie obniżały jakość mojego życia. Wzdęcia, bóle brzucha i ciągłe zmęczenie były codziennością. Po wizycie u Pana Piotra zmieniłam sposób odżywiania, dostosowując dietę do moich potrzeb. Efekty były widoczne już po kilku tygodniach – dolegliwości zniknęły, a ja ...
Twój komentarz