Przepis:
Kapustę umyć i poszatkować. W garnku rozgrzać oliwę i dodać kapustę oraz obraną i wymieszać. Wlać bulion, dodać soczewicę, doprawić solą, pieprzem, dodać przyprawy i przecier pomidorowy. Wymieszać, przykryć i zagotować. Gotować pod przykryciem przez około 15-20 minut, w międzyczasie 1-2 razy zamieszać. Dodać posiekany koperek, wymieszać i zagotować.
Kontakt:
- 603 139 239

Piotr Kaźmierczak
OPINIA PACJENTA: P.Piotr wykonał super pracę. Opowiedziałem dokładnie jak wygląda mój dzień w pracy i w domu, jakie potrawy lubię. I p.Piotr dokładnie odwzorował mój styl dnia i dopasował posiłki, które lubię. Rewelacja. Wszytko mi pasuje. Tak to powinnio wyglądać.
01.12.2014
Twój komentarz