Przepis:
Kapustę umyć i poszatkować. W garnku rozgrzać oliwę i dodać kapustę oraz obraną i wymieszać. Wlać bulion, dodać soczewicę, doprawić solą, pieprzem, dodać przyprawy i przecier pomidorowy. Wymieszać, przykryć i zagotować. Gotować pod przykryciem przez około 15-20 minut, w międzyczasie 1-2 razy zamieszać. Dodać posiekany koperek, wymieszać i zagotować.
Kontakt:
- 603 139 239
Piotr Kaźmierczak
OPINIA PACJENTA: Dzięki Panu Piotrowi jestem w stanie zapobiec profilaktycznie kilku potencjalnym chorobom związanych ze złym odżywianiem.......zamiast czekać aż te choroby się rozwiną w późniejszym wieku.....no i gdyby się rozwinęły to musiał bym być uzależniony od lekarstw...a po co ? Profilaktyka od ...
17.03.2014
Twój komentarz