Przygotowanie;
Z jabłek odciąć górę na wysokości około 1-2 cm. Wydrążyć środek tak, by usunąć gniazda nasienne jednak nie przebić jabłek na wylot. Twaróg wymieszać z miodem i pokruszonym orzechami. Nafaszerować owoce, położyć odcięte z wierzchu kawałki i ułożyć w naczyniu żaroodpornym. Piec bez przykrycia około 30-40 minut w temperaturze 180 stopni. Opcjonalnie posypać cynamonem.
Kontakt:
- 603 139 239

Piotr Kaźmierczak
OPINIA PACJENTA: Jestem zaskoczona tak miłym i życiowym podejściem do diety, jaką prezentuję p.Piotr. Posiłki proste i nie skomplikowane podczas przygotowania, tak jak sobie życzyłam. Trening dopasowany do moich godzin. Pozbywam się zbędnego tłuszczu i wzmacniam moją jędrność ciała. Po prostu świetnie.







Twój komentarz