Przygotowanie;
Z jabłek odciąć górę na wysokości około 1-2 cm. Wydrążyć środek tak, by usunąć gniazda nasienne jednak nie przebić jabłek na wylot. Twaróg wymieszać z miodem i pokruszonym orzechami. Nafaszerować owoce, położyć odcięte z wierzchu kawałki i ułożyć w naczyniu żaroodpornym. Piec bez przykrycia około 30-40 minut w temperaturze 180 stopni. Opcjonalnie posypać cynamonem.
Kontakt:
- 603 139 239

Piotr Kaźmierczak
OPINIA PACJENTA: Pragnę wyrazić moje ogromne uznanie dla Pana dietetyka. Jego profesjonalizm i wiedza są imponujące, a indywidualnie dostosowany jadłospis idealnie wpisuje się w moje potrzeby i preferencje żywieniowe. Każdy posiłek to prawdziwa przyjemność, co znacznie ułatwia mi podążanie za zaleceniami. Dzięki Panu czuję ...







Twój komentarz