Przygotowanie;
Tofu lub fileta pokroić w kostkę. Podsmażyć na patelni z oliwą do zarumienienia. Warzywa obrać i pokroić w kostkę. Dodać do mięsa/tofu i lekko podsmażyć. Następnie dodać mleko kokosowe, starty imbir i curry, wymieszać i dusić do lekkiego zredukowania sosu. Opcjonalnie doprawić wedle uznania. Podawać z ugotowanym na sypko ryżem.
Kontakt:
- 603 139 239
Piotr Kaźmierczak
OPINIA PACJENTA: Pan Piotr jest naprawdę bardzo dobrym dietetykiem. Zaproponowana dieta odpowiada mi w pełni. Teraz zamiast trzykrotnych posiłków mam ich aż 5 razy w ciągu dnia i najważniejsze jest to, że chudnę. Polecam Pana Piotra i wierzcie mi skutki będą na pewno. Pozdrawiam.
21.03.2016
Twój komentarz