Przepis:
Mąkę, sól, drożdże, wodę i 1/2 oleju dodać do miski i wyrobić ciasto. Ciasto wyłożyć na posmarowaną tłuszczem patelnię i trzymać na średnim ogniu około 10-15 minut. Przewrócić na drugą stronę, posmarować przecierem pomidorowym zmieszaną z rozgniecionym czosnkiem. Ułożyć na nim pokrojoną szynkę, oliwki, posypać serem i przyprawami. Przykryć patelnię i trzymać aż ser się roztopi. Posypać rukolą.
Kontakt:
- 603 139 239

Piotr Kaźmierczak
OPINIA PACJENTA: Bardzo pana dietetyka Potra Kazmierczaka polecam z całego serca. Jest przemiły sympatyczny wesoły. Bardzo nam pomógł mi i mojemu synowi jesteśmy mega zadowoleni że tak ładnie zjechaliśmy z wagi ciała przepyszne jedzenie i bardzo szybkie przygotowanie posiłków zdrowych i smacznych. Pozdrawiamy i ...







Twój komentarz