Na rozgrzaną oliwę wrzucić posiekaną cebukę oraz pieczarki i podsmażyć do zarumienienia. Dodać ciecierzyce, suszone pomidory, pssatę pomidorową, przyprawy i poddusić. Papryki umyć przekroić na pół, wydrążyć środek, a następnie faszerować ciecierzycą z dodatkami. Piec około 45 minut w 180 stopniach, do momentu aż papryki będą miękkie ( na ostatnie 5 minut włączyć termoobieg).
Kontakt:
- 603 139 239

Piotr Kaźmierczak
OPINIA PACJENTA: Pan Piotr jest naprawdę bardzo dobrym dietetykiem. Zaproponowana dieta odpowiada mi w pełni. Teraz zamiast trzykrotnych posiłków mam ich aż 5 razy w ciągu dnia i najważniejsze jest to, że chudnę. Polecam Pana Piotra i wierzcie mi skutki będą na pewno. Pozdrawiam.
21.03.2016







Twój komentarz