Na rozgrzaną oliwę wrzucić posiekaną cebukę oraz pieczarki i podsmażyć do zarumienienia. Dodać ciecierzyce, suszone pomidory, pssatę pomidorową, przyprawy i poddusić. Papryki umyć przekroić na pół, wydrążyć środek, a następnie faszerować ciecierzycą z dodatkami. Piec około 45 minut w 180 stopniach, do momentu aż papryki będą miękkie ( na ostatnie 5 minut włączyć termoobieg).
Kontakt:
- 603 139 239

Piotr Kaźmierczak
OPINIA PACJENTA: Dla mnie ważne jest to, że jest przyjemna i luźna atmosfera. Nie zdawałem sobie sprawy, że wiadomości dotyczące mojego odżywiania mogą tak dobrze wpłynąć na moje życie. Najważniejsze jest to, że jem co lubię i to jest moja dieta - super sprawa! Gorąco ...
16.10.2012
Twój komentarz