Na rozgrzaną oliwę wrzucić posiekaną cebukę oraz pieczarki i podsmażyć do zarumienienia. Dodać ciecierzyce, suszone pomidory, pssatę pomidorową, przyprawy i poddusić. Papryki umyć przekroić na pół, wydrążyć środek, a następnie faszerować ciecierzycą z dodatkami. Piec około 45 minut w 180 stopniach, do momentu aż papryki będą miękkie ( na ostatnie 5 minut włączyć termoobieg).
Kontakt:
- 603 139 239

Piotr Kaźmierczak
OPINIA PACJENTA: Po raz pierwszy w życiu nie głoduję stosując dietę, a korzystałam już wcześniej z pomocy dietetyka. Jest to dla mnie zadziwiające zjawisko. :)Ponadto dowiedziałam się interesujących rzeczy z analizy mojego odżywiania i podoba mi się program odchudzania (jego forma) przygotowany przez Pana ...
24.02.2012
Twój komentarz