Sposób przygotowania;
Mięso umyć, osuszyć i pokroić w kostkę, cebulę posiekać. Na patelni rozgrzać oliwę,podsmażyć na niej mięso z cebulą. Cukinię pokroić w plasterki a następnie w paski. Dogarnka wlać kilka łyżek wody, dodać cukinię i dusić na małym ogniu pod przykryciem, ażcukinia będzie miękka. Następnie w razie potrzeby odcedzić nadmiar wody, dodać przecier pomidorowy, mięso z cebulą dokładnie wymieszać. Doprawić solą i pieprzem do smaku.Podawać z pieczywem.
Kontakt:
- 603 139 239
Piotr Kaźmierczak
OPINIA PACJENTA: Dzięki diecie przepisanej przez Pana Piotra w końcu zacząłem nabierać zdrowej wagi Jadłospis idealnie dopasowany, a do tego pełne wsparcie i motywacja. Miałem wiele pytań oraz wątpliwości, na wszystkie pytania zostały udzielone odpowiedzi. Moja dieta była idealnie dopasowana do mnie. Jadłem co ...
Twój komentarz