Sposób przygotowania;
Mięso umyć, osuszyć i pokroić w kostkę, cebulę posiekać. Na patelni rozgrzać oliwę,podsmażyć na niej mięso z cebulą. Cukinię pokroić w plasterki a następnie w paski. Dogarnka wlać kilka łyżek wody, dodać cukinię i dusić na małym ogniu pod przykryciem, ażcukinia będzie miękka. Następnie w razie potrzeby odcedzić nadmiar wody, dodać przecier pomidorowy, mięso z cebulą dokładnie wymieszać. Doprawić solą i pieprzem do smaku.Podawać z pieczywem.
Kontakt:
- 603 139 239
Piotr Kaźmierczak
OPINIA PACJENTA: P.Piotr to dietetyk z ogromną wiedzą i z chęcią pomocy dla drugiej osoby. Pierwsze 2 tygodnie za mną i odczuwam znikające kilogramy oraz wielką energię. Bardzo dziękuję :)
Twój komentarz