Sposób przygotowania:
Komosę zalać zimną wodą w proporcji 2:1 (2x więcej wody niż nasion) i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować przez ok. 15 minut. Pozostawić pod przykryciem na ok. 20 minut.
Do wysokiego garnka wlać 2 litry wody, dodać szczyptę soli. Gdy woda zacznie wrzeć, energicznie wymieszać łyżką aby powstał wir. Dodać jajko i gotować 2-3 minuty. Jajko wyjąć łyżką cedzakową i odsączyć na ręczniku papierowym.
Szparagi obrać odrywając zdrewniałe końcówki, wstawić pionowo do wysokiego garnka, zalać wodą by główki wystawały nad jej powierzchnię. Dodać łyżeczkę soli, gotować około 3-4 minuty.
Całe danie posypać pestkami dyn
Kontakt:
- 603 139 239

Piotr Kaźmierczak
OPINIA PACJENTA: Nie spodziewałam się, że można tak polubić swój nowy jadłospis. Jest prosty, smaczny i jada go także moja rodzina. Chudnę niecały kilogram tygodniowo i czuję się wyśmienicie. Ułożyliśmy z p.Piotrem plan działania i konsekwentnie go realizuję. Bardzo mi się to podoba!
04.08.2014







Twój komentarz