Biszkopty rozłożyć w silikonowej tortownicy. W garnku zagrzać 500ml mleka razem z erytrolem, w międzyczasie roztrzepać pozostałe mleko z proszkiem budyniowym i żółtkami. Wlać do gotującego się mleka i mieszać do zagęstnienia masy na wolnym ogniu. Żelatynę rozpuścić w około 50-70 ml ciepłej wody, dodawać po trochu masy budyniowej, mieszając. Następnie masę z żelatyną wlać do masy budyniowej i wymieszać. Przelać masę na biszkopty. Truskawki obrać, umyć i pokroić na kawałki. Wyłożyć na wierzch ciasta, odczekać, aż masa wystygnie i wstawić do lodówki na kilka godzin do stężenia.
Kontakt:
- 603 139 239

Piotr Kaźmierczak
OPINIA PACJENTA: Obsługa dietetyczna na bardzo wysokim poziomie. Na każdej wizycie mam wszytko wytłumaczone i wyjaśnione. Ciesze się, bo z diety także korzysta moja rodzina. I moja redukcja wagi potwierdza, że dieta działa. Szczerze polecam p. Piotra







Twój komentarz