Sposób przygotowania:
Żółtko oddzielić od białka. Żółtko utrzeć mikserem
z erytrolem, dodać ser, jogurt i budyń w proszku.
Całość zmiksować. Białko ubić na sztywną pianę
z odrobiną soli. Wymieszać masę serową z pianą
z białek i dodać rodzynki, aromat oraz skórkę pomarańczową.
Masę serową przełożyć do papilotek sylikonowych
i piec w piekarniku w 180 stopniach około
20-30 minut.
Kontakt:
- 603 139 239

Piotr Kaźmierczak
OPINIA PACJENTA: Bardzo pana dietetyka Potra Kazmierczaka polecam z całego serca. Jest przemiły sympatyczny wesoły. Bardzo nam pomógł mi i mojemu synowi jesteśmy mega zadowoleni że tak ładnie zjechaliśmy z wagi ciała przepyszne jedzenie i bardzo szybkie przygotowanie posiłków zdrowych i smacznych. Pozdrawiamy i ...







Twój komentarz