Sposób przygotowania:
Żółtko oddzielić od białka. Żółtko utrzeć mikserem
z erytrolem, dodać ser, jogurt i budyń w proszku.
Całość zmiksować. Białko ubić na sztywną pianę
z odrobiną soli. Wymieszać masę serową z pianą
z białek i dodać rodzynki, aromat oraz skórkę pomarańczową.
Masę serową przełożyć do papilotek sylikonowych
i piec w piekarniku w 180 stopniach około
20-30 minut.
Kontakt:
- 603 139 239

Piotr Kaźmierczak
OPINIA PACJENTA: Miałam kłopot z podwyższonym cholesterolem, trójglicerydami oraz złe samopoczucie. Po rozmowie z p.Piotrem uwierzyłam, że zmiana mojego stylu życia i odżywiania tak bardzo może wpłynąć moją poprawę. Dziś już wiem, że moje działanie przyniosło efekt. Poprawiły się moje wyniki badań i ...
29.01.2015
Twój komentarz